Bed And Breakfast Patchwork Om Familien Ølsmagning

Ølsamling

Slægtsforskning Mail Forsiden

Anne Marie Johansen

Anne Marie er uddannet skolelærer og har fungeret som sådan siden 1982. Hun underviser i matematik, håndgerning, natur og teknik og kristendom.

Fritiden udfyldes mest med håndarbejder så som blomsterbinding, patchwork, filt, kurvefletning og andet håndarbejde. Anne Marie er medlem af patchworkforeningen Limfjorden der mødes cirka en gang om måneden.

Laborem.jpg (13828 bytes)Når vejret ikke er til indendørs sysler, elsker hun at gå i haven og passe sine mange stauder. Køkkenhaven bliver også passet med velbehag, og i år 2000 er arbejdsområdet udvidet med en ekstra lejet kolonihavegrund. Den er også plantet til.

Hendes landbrugsmæssige baggrund (hendes far og mor var landmænd) fornægteri skoven sig ikke. I efteråret 1999 fik hun overtalt den øvrige familie til at anskaffe sig høns, trods det at bopælen befinder sig midt i et villakvarter. Hun har også altid sørget for, at familien råder over en kat. Selv om hankatten ofte er løbet væk eller på anden måde er forsvundet, så har det ikke forhindret hende i at anskaffe endnu en kat.

Anne Marie elsker ture i naturen, hvor fugle og blomster bliver studeret interesseret.

Yderligere data om Anne Marie